Estée Haugen Emami
Advokat MNA

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Mobil: +47 93022354

Advokat Estée Haugen Emami

Advokat Emami har mastergrad i rettsvitenskap.

Hun skrev masteroppgave om partsrettigheter i barnevernssaker ved Universitetet i Oslo våren 2014. Etter studiene arbeidet Emami som advokatfullmektig og senere advokat i advokatfirmaet Familiens Advokat. Der arbeidet hun hovedsakelig innenfor området familierett og barnevern. I 2019 startet Emami advokatfirmaet Audiri AS.

Advokat Emami har bistått i flere saker mot kommunen med gode resultater. Dette har vært saker om for eksempel omsorgsovertakelse, akuttplassering og samvær. Emami har også bistått og prosedert i en rekke saker etter barneloven. Dette har blant annet vært saker der foreldrene har vært uenige om bosted, samvær eller foreldreansvar for felles barn. Også i disse sakene har Emami oppnådd svært gode resultater for sine klienter. Emami har omfattende erfaring med å bistå foreldre med å bli enige om en oversiktlig avtale om samvær og bosted for felles barn.

Emami arbeider med mange ulike typer saker, herunder barnevern, barnefordelig, familie- og arvesaker og straffesaker.

Advokat Emami kan nås på telefon 93022354 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Tlf.: 93022354

< Ta kontakt >
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Kopirett © Advokatfirmaet Audiri 2019. Alle rettigheter reservert.